Calaceit s’emporta un derbi tens contra el Cretense (3-2) en el descompte

comarquesnord.cat . Calaceit . diumenge 20 de gener de 2013 .
Etiquetes: ,

Calaceit va acollir diumenge un dels partits més tensos i amb el final més inesperat de la temporada. Era dia de derbi. El Cretense anava a Calaceit amb l’objectiu de sumar punts però conscient de que s’ho jugaria tot en l’últim partit de la primera fase, on rebrà a casa Castellseràs i lluitaran per la 4ta posició. Derbi entretingut però molt tens, amb tangana final innecessària com ja va succeir la temporada passada. Pel que fa a la vessant esportiva, el partit va estar molt igualat i va estar marcat per la força del vent. Contra el vent, Calaceit es va avançar al marcador gràcies a un gol d’Álvaro al minut 18, qui va ser a la vegada un dels grans protagonistes del partit. Al minut 35, José Juan Momblanc va empatar el partit, i només cinc minuts després, Alejandro li va donar la volta al resultat. Així va acabar la primera part. A la segona, el Calaceit va estar molt bé, va jugar molt bé a la pilota i va portar la dinàmica del partit. El gol no arribava, encara que el mereixia. I el que són les coses, en només dos minuts li va donar la volta al resultat i la victòria. Álvaro va fer l’empat al minut 88, i al 90 Chirila va posar el tercer. Victòria del Calaceit que el consolida en la 6ena posició i fent una gran campanya, i derrota d’un Cretense que s’haurà de jugar plaça d’ascens en l’última jornada.

. La versió dels de casa

Segons va apuntar David Insa, membre de la Junta Directiva i portaveu del Calaceit, “un derbi sempre és un derbi. Un poble contra l’altre, una rivalitat que sempre hi ha. En una contra, Álvaro no va fallar. En la primera part vam jugar contra l’aire i la segona a favor de l’aire”. I aquest va condicionar fins i tot algun gol. Amb el resultat en contra, el que “no volíem era que parés l’aire, que ens ajudés. I així va ser. Vam anar a per ells, però el porter o els pals les treien totes. Al final, van entrar la pilota dos vegades”. Insa va afegir que “va haver poc futbol al mig del camp. La primera part va ser més vistosa, i la segona més travada”. Al final, Calaceit va obtenir el seu premi i va ser una victòria molt celebrada. En relació a la tensió després del xiulit final, des de Calaceit no li van voler donar importància. El Calaceit tancarà la primera fase al camp del Terol, on es vol fer un bon paper i afrontar la copa amb més il•lusió i ganes.

. La versió dels visitants

Segons va destacar l’entrenador del Polideportivo Cretense, Alfredo Fuster, “sabíem que seria un partit complicat per a guanyar. Teníem moltes baixes, i això es va notar, però els que van anar a Calaceit van estar molt bé i van donar la cara”. A la primera part i a favor del vent, “ho vam aprofitar una mica. I a la segona es va intentar aguantar el resultat”. Fuster va afegir que “van córrer molts nervis en encaixar els dos gols al final del partit i va saber mal”. L’entrenador va reconèixer que a la segona part el Calaceit “va dominar completament”, encara que “un empat hagués segut el més just”. Fes el que fes Cretense, les mirades estaven posades en el partit del Castellseràs, que no va fallar i ha empatat a punts amb el Cretense. “Esperàvem una sorpresa del Torrecilla, però no ha estat així. Ens ho jugarem tot a l’última jornada. Per tant, haurem d’anar a guanyar”. Per al partit queden dos setmanes i s’esperen recuperar algunes de les baixes importants que té l’equip.

Més informació: |