El líder Cinctorrà perd per la mínima a Alcalà sumant la segona derrota de la temporada

comarquesnord.cat . Cinctorres . diumenge, 20 de gener de 2013 .

Sorprenentment, el líder de la 2ª Regional Grup 1, el C.E. Cinctorrà, perdia per 1 gol a 0 al Camp del Platges d’Alcossebre, en un partit en el que van jugar bastant bé però que acabarien perdent com a conseqüència d’un penal més que dubtós. Un encontre en el que el Cinctorrà va tindre moltes ocasions per a marcar, però en el que s’en aniria cap a casa sense cap punt.

Partit molt seriós del C.E. Cinctorrà, amb ritme, ocvasions de gol i bon joc en línies generals. Un partit en el que el vent no va influir, com calia esperar i no va molestar.

El Cinctorrà afrontava el partit amb baixes molt importants i dominaria la primera part, generant moltes ocasions de gol que no va poder transformar. El porter Rubén Traver va ser un espectador durant tot el partit.

Al minut 66, en una acció sense perill, l’àrbitre interpreta que un defensa del Cinctorrà controla la pilota amb el braç i xiula un penal més que dubtós. El Platges d’Alcossebre transforma el penal en l’1 a 0 definitiu.

A partir del gol, el Cinctorrà es tira descaradament a l’atac i intensifica el seu domini. Genera moltes ocasions de gol però no es capaç de materialitzar-les. Bones parades del porter local i falta de definició del Cinctorrà als darrers minuts, certifiquen la segona derrota del Cinctorrà en aquesta temporada.