LA FALSA: “Diferents vares de mesurar”

Joan Carles Marcobal . 20 de gener de 2013 .
Etiquetes: , ,

Diuen que tots els ciutadans/nes som iguals davant la llei i la justícia… el que passa crec és que la llei i la justícia no són iguals per a tots els ciutadans. M’explico: Si vostè fa un desfalc prepare’s amb la que li ve damunt però, en canvi, Rodrigo Rato, exministre d’Aznar i expresident del FMI, per tirar per terra Bankia i arruïnar bona quantitat dels seus clients, ha estat premiat amb la incorporació a Telefònica.

El seu amic José Luís Olivas, expresident de la nostra Generalitat, ha enderrocat el Banc de València, ha col·laborat amb Rato a fer trontollar Bankia (Bancaixa) i ha ajudat de manera substancial als governs de Camps i Fabra a carregar-se tot el sistema financer valencià. I tan tranquil lluirà el tipus a les properes Falles.

A Castelló l’etern imputat Carlos Fabra diu que té comprador per al ‘seu’ aeroport peatonal i el seu gendre, Juan José Güemes, qui va ser responsable de la sanitat madrilenya amb Esperanza Aguirre, va privatitzar uns serveis que posteriorment han estat adjudicats a l’empresa de la que és conseller tot i la dimissió. En un temps rècord ha pogut eixir al carrer Angel Carromero, ciutadà pertanyent a Nuevas Generaciones i amic d’Esperanza Aguirre, després d’haver estat empresonat a Cuba i traslladat a Espanya acusat de conducció temerària amb resultat de dos morts.

Al País Valencià el Consell segueix sense pagar ni a Déu (testimonis tenim a la nostra comarca) i sense justificar on han anat, per exemple, els diners de les Escoles Taller o les residències. I la notícia, com no, és la neu.

Més informació: | |