Aquest dimarts podria nevar per damunt dels 900 metres al llarg del dia

comarquesnord.cat . Els Ports . dilluns, 21 de gener de 2013 .
Etiquetes: , ,

Este diumenge els termòmetres deixaven a Morella una màxima de 6,5 graus i una mínima esta matinada de 2 graus amb 0,4 litres per metre quadrat les darreres hores. Durant la matinada de dissabte a diumenge es van acumular 11 litres entre aigua i neu.

A Vilafranca la màxima es situava en 6,5 graus. La mínima de la matinada de diumenge a dilluns ha sigut de 3 graus. S’arreplegarien 2,4 litres per metre quadrat.

A Cinctorres màxima de 7 graus i mínima d’un grau amb 1 litres per metre quadrat les darreres hores i 10 litres en el moment més intens de precipitació la nit de dissabte.

. La previsió

Per al dimarts continuarà la inestabilitat amb una jornada que s’iniciarà amb cels poc nuvolats, augmentant a intervals nuvolats que podrien deixar precipitacions dèbils en forma de neu per damunt dels 900 metres. Les temperatures mínimes en descens lleuger a moderat. Les màximes en descens lleuger. Els vents de component oest fluixos a moderats, augmentant durant el dia a moderats amb intervals de fort i ratxes que poden aplegar als 70 quilòmetres per hora.

Aquest serà el panorama dels propers dies amb temperatures hivernals acompanyades de vent que faran augmentar la sensació de fred. Hi ha risc de precipitacions fins al dijous.

. Enllaç . El temps a Morella
. Enllaç . El temps a Vilafranca

Més informació: | |