Dos jornades descafeïnades

comarquesnord.cat . Azuara . dilluns 21 de gener de 2013 .

Així com al grup 4-1 encara pot passar de tot, al grup 4-2 coneixem des de fa setmanes quins equips jugaran l’ascens. Les dos últimes jornades han estat un tant descafeïnades, i de sorpresa no se n’ha produït ninguna. A la ja coneguda classificació d’Albalate, Lécera i Chiprana s’hi va sumar fa unes setmanes la d’Azuara. La resta d’equips seran els que jugaran la copa, i només queda dibuixar la classificació definitiva per a veure com podrien quedar emparellats. Híjar, amb la victòria contra Escatró (3-2) és ara el 5è classificat, i només Nonasp, en un punt menys, és qui li pot prendre la posició. Nonasp va empatar (1-1) a casa contra Chiprana, mentre que Lécera va golejar Samper (4-1) i el Massalió va perdre a Azuara (3-0).

Precisament, l’equip del Matarranya va caure diumenge al camp d’Azuara (3-0) en dos parts molt diferenciades. A la primera part, el Massalió va tindre fins i tot més ocasions que el seu rival, i va llançar 5 vegades a porteria però sense premi. Partit on es demostra que al Massalió li falta gol i que, en canvi, quan baixa la concentració el maten. De fet, Azuara va marcar el primer gol a inicis de la segona part, després de que el davanter li va guanyar les esquenes als seus rivals. El gol va fer mal, i l’equip ja no es va aixecar. El camp estava pesat, i físicament ho va notar l’equip. Moltes targetes tant per un equip com per l’altre. Fins Azuara es va desplaçar un autobús amb aficionats i jugadors del Massalió, que va crear un gran ambient al municipi de Saragossa.