El Cinctorrà guanya el ‘match-ball’ de Benassal

comarquesnord.cat . Benassal . diumenge, 27 de gener de 2013 . 1 comentari
Etiquetes: ,

El C.E. Cinctorrà aconseguia superar el ‘match-ball’ que li plantejava el calendari amb la visita a Benassal, segon classificat a la lliga de 2ª Regional i amb la possibilitat de desbancar al Cinctorrà del lideratge en cas d’haver guanyat el partit. No va ser així i el Cinctorrà s’imposava clarament per 1-3 i es consolida com a líder de la categoría, posició que ha ocupat des de la primera jornada de lliga. Partit amb molta expectació i molt de públic a Benassal en una vesprada agradable per a jugar a futbol.

Molta intensitat des de l’inici del partit entre els dos primers classificats a la lliga. Ritme de joc alt i un Cinctorrà que començava controlant més el joc i tenint ja des del principi alguna oportunitat. El Benassal en una acció a baló parat rematava de cap al travesser, en una acció que haguera pogut canviar el signe del partit. Al minut 25, Iván Roda roba un baló, centra al segon pal i Mampel supera al porter fent el 0-1.

Amb aquest gol el Cinctorrà intentaria tancar espai per a que els ràpids davanters del Benassal no tingueren opció de còrrer cap a la porteria cinctorrana. El Benassal dominaria el joc, però el Cinctorrà es defensava bé i creava perill a la contra. El Benassal tindria una bona ocasió de cap però Rubén la desbarataria.

Al minut 30 es lesionava Pau, sent substituït per Náger i al 38 arribava el 0-2, en una falta penjada a l’àrea, caent el baló als peus de Carlos Ripollés que amb la cama esquerra afussellava al porter.

A la segona part, el Cinctorrà seria superior i disposaria de moltes ocasions de gol. Al minut 75, Albert Ferrer cedia un baló a Mampel que connectava un potent xut junt al pal i marcava el 0-3. El Benassal, a la recta final, assumiria molts riscos defensius i el Cinctorrà disposaria de clares ocasions. Ja al minut 88 arribava l’1 a 3 definitiu, sense haver temps per a més.

Al final, Benassal 1 Cinctorrà 3 i gran ovació de les dues aficions als seus equips en un gran partit de futbol. El Cinctorrà salvava el ‘match-ball’ i reaferma el lideratge a la 2ª Regional, situant-se ara a 4 punts del Benassal.