Es trenca la bona línia del Vilafranca

comarquesnord.cat . Cinctorres . diumenge, 27 de gener de 2013 .

El C.F. Vilafranca, va veure com es truncava aquest diumenge al Serrito la seua bona línia de resultats del 2013 i perdia per 0-2 amb La Jana. Un partit resolt pels visitants que van ser més efectius en atac, en un encontre amb emoció i oportunitats i també amb un arbitratge pèsim en tots els aspectes.

Partit amb domini altern a la primera part. El Vilafranca disposaria de bones ocasions amb el 0-0 i La Jana, al contraatac, també portaria perill a la porteria de Vidal. Adrián Andrés va poder marcar, encara que el seu remat impactaria a l’esquena d’Àlex i marxaria fora.

El Vilafranca ho intentava descaradament i Jordi tindria una ocasió clarissima que va ser salvada pel porter de La Jana amb una parada espectacular. Una acció que marcaria la sort del partit, ja que poc després, al minut 37, La Jana en una ràpida jugada per banda esquerra aconseguia marcar el 0-1, resultat en el que acabaria la primera part.

A la segona, el caos arbitral marcaria les circumstàncies del partit. La permisibilitat de l’àrbitre va ser total i es produirien gran quantitat de faltes. L’equip visitant es quedaria amb 10 jugadors per una simple ‘planxa’, que l’àrbitre sancionaria amb targeta roja directa. Corria el minut 62 quan La Jana marcava el 0-2, aprofitant un baló rebotat al pal de la porteria.

A punt va estar l’àrbitre de donar-li un gol al Vilafranca en un baló que havia eixit fora i es tragaria un clarissim penal comés per la defensa i porter de La Jana sobre Pablo Tena. A més, el Vilafranca estavellaria un baló al travesser en un remat de cap d’Alberto i La Jana també trobaria fusta en xut llunyà. Al final, victòria de La Jana per 0-2 al Serrito en una vesprada gris per al Vilafranca.