“Sant Antoni dels estudiants”

comarquesnord.cat . Morella . dissabte 26 de gener de 2013 . 4 comentaris
Etiquetes: ,

Un grup de joves morellans, que per qüestió d’exàmens no van poder celebrar el Sant Antoni, es reuneixen set dies després amb les disfreses caracteristiques de la festa per celebrar el que ells mateix han anomenat “Sant Antoni dels estudiants” i ens han enviat aquesta fotografia

Més informació: |

/span> comentaris

  1. Eixa mateixa gent quan estudiaven a l’institut ni tan sols eixien a celebrar el Sant Antoni! Inventar tradicions és l’última moda del periodisme riguròs i de qualitat. #desinformació

  2. No sé que té que veure la desinformació en penjar una foto que ha enviat un lector d’una celebració que ells han inventat. Quin problema hi ha? Quina desinformació hi ha? És com penjar una foto del dinar d’una quinta que celebre els 40 anys, per exemple. Mira bé l’article que fica que és ‘La foto dels lectors’. A més, no sé quin mal fa que un grup de gent que no ha pogut gaudir del seu sant antoni per motius acadèmics vulga fer la seua particular festa. Són lliures. O no?

  3. Joves estudiants enllaç al seu comentari

    Hola Lupe. Som 20 joves estudiants tots de Morella. I no, no volem instaurar cap tradició, simplement som joves estudiants i la nostra vida ens a portat a l’universitat per el calendari escolar no ens permet celebrar una festa que estimem com es Sant Antoni. El 90% de nosaltres hem participat directament de la festivitat directa o indirectament, per tant no compartim les teves paraules: parlar des de la ignorancia no és el camí, és un consell. Besets a tots. Ahh i si lo que vols és participar de la nostra festa seras benvinguda.

  4. Andreu Fabregat enllaç al seu comentari

    Desinformacio? Xq? Xq a tu no te pareix noticiable? Este Sant Antoni no es el primer any q es fa. De fet agraeixo q comarquesnord ens done la oporrunitat de publicar. Es la primera vegada q es fa, xq abans no es podia.
    Inventar-se tradicions? A voltes necessari per a conservar un sentiment de poble. A part, molta gent q participa avui, ha celebrat i ha estat compromes en la festa tradicional molt de temps.
    Finalment, comentar q Sant Antoni dels estudiants naix, com es normal, de les ganes de fer festa i, x tant, no es fa cap mal, sino tot el contrari. Simplement es vol conservar una identitat q considere propia.