La ‘batalla d’Albocàsser’ es decanta al final per al Morella

comarquesnord.cat . Albocàsser . diumenge 27 de gener de 2013 .

De moment, el 2013 és l’any del Morella. Tres partits disputats i tres victòries, confirmant-se en l zona mitjana de la taula i allunyant-se 11 punts dels llocs de descens. El principi d’any tocava jugar davant equips de la part baixa: Vilafamés, Canet i Albocàsser. El resultat, més que positiu amb tres triomfs consecutius. El darrer va ser d’allò més treballat.
La diferència en la classificació i en el caseller de punts, en el que l’Albocàsser no ha sumat encara cap punt, no es va notar al camp. Un encontre bronc i amb poc futbol. Tota una batalla a La Planeta.

Els morellans van eixir en ganes de dominar el partit. Els locals intentaven tallar els intents del Morella amb duresa i faltes. L’àrbitre es va estalviar durant el primer tram alguna que altra targeta. Al minut 19, en una de les millors jugades dels visitants, aplegaria el primer gol. Jordi, en estat de gràcia, obriria la llauna en una bona jugada col·lectiva amb assistència de Moles.

A partir d’aquell moment, pràcticament no van haver-hi ocasions. L’Albocàsser protestaria un més que possible penal de Pau que el desafortunat col·legiat no va xiular.

A la segona meitat, la tònica va ser similar. Els locals van portar el partit on volien, traient quasi per complet al Morella que no es va enganxar fins ben entrada la segona part. A més, es trobarien amb un golàs al minut 62. L’encontre es va trencar i es va tornar boig amb moltes faltes. El Morella va tenir l’1-2 en una oportunitat de Josema després d’una bona combinació. Pagaria la bogeria d’aquells moments Héctor Chillida, que va ser expulsat al minut 74 per doble amonestació. Expulsió justa, però en aquell instant, el Morella es va recordar que l’Albocàsser, possiblement, també hagués pogut estar amb un home menys. Curiosament, amb 10 va ser quan els morellans van despertar del tot i van anar a pel partit. Un actiu Moles provocaria un clar penal que s’encarregaria d’anotar perfectament Jordi quan restaven deu minuts. De nou es ficaven per davant els visitants que sentenciarien mitjançant Moles al minut 84. Els locals es van queixar que el morellà venia de ser atès de la banda. Ho estava perquè va rebre una entrada molt dura d’un jugador de l’Albocàsser que no va veure ni targeta, quan li hagués pogut suposat l’expulsió. Al final, el Morella no va patir, mostrant un bon aguant físic a pesar de comptar amb un jugador menys.

Important victòria davant un Albocàsser que va demostrar que seguirà donant ‘guerra’ en el que resta de temporada. Un conjunt veí que increïblement encara no ha sumat cap punt.

El Morella ara compta amb un bon avantatge en la seua principal cursa que és la permanència. Inclòs pot mirar per amunt perquè està més prop dels primers llocs, que dels darrers. Per ratificar este 2013 brillant, tocarà intentar guanyar a un rival molt complicat com el Sant Mateu el proper diumenge a la Fàbrica Giner.

. Fotogaleria . Albocàsser-Morella (27/01/2013)