LA FALSA: “La imatge exterior”

Joan Carles Marcobal . 27 de gener de 2013 .
Etiquetes: ,

El president de la Generalitat, Alberto Fabra, recent exorcitzat a La Balma i sense més dimonis que el turmenten que els seus creditors, està preocupat per la imatge exterior del nostre país. L’entenc ‘don Alberto’, l’espectacle que oferim al món és patètic i la nostra dignitat està sota mínims.

Per una banda, el seu homònim de cognom, l’etern imputat de Castelló, ha transformat l’aeroport per a vianants que havíem de vendre als libis en una pista de pràctiques. ‘Don Carlos’ no amolla el poder a l’ombra i se li està convertint en una mosca collonera, a que sí? Per altra banda, ara s’haurà de convertir vostè en dirigent futbolístic i ser president també del València CF si Bankia executa els avals de la Generalitat. Diners per al futbol i no per a la gent i entitats ofegades econòmicament per la nefasta gestió del seu partit al govern més morós de la història? Què passarà si també s’executen els avals que va donar el govern del PP a altres equips del nostre país si aquests clubs no fan front als pagaments requerits?

Per si fóra poc, tenim al ‘ninot indultat’, un conductor kamikaze que a Alzira va causar un mort, condemnat a presó i que el màxim exponent de l’extrema dreta, Ruiz Gallardón, ha indultat. Tantes campanyes de la DGT a favor de la bona conducta en la conducció per acabar premiant als delinqüents de la carretera? Necessitaria més espai per a dir-li més coses ‘don Alberto’ però, a grans trets, aquest és el nostre país… i vostè és el seu president, alguna responsabilitat tindrà. O la culpa és de Zapatero?

Més informació: |