El Consell denunciarà als alcaldes socialistes que volen cobrar el que ens deu la Generalitat

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 28 de gener de 2013 .
Etiquetes: , ,

El conseller de Governació i Justícia, Serafín Castellano, ha anunciat aquest dilluns que el Govern valencià ha decidit posar en coneixement de la justícia l’ocupació “il·legal” per part de diversos alcaldes socialistes de la seu del Consell a Castelló.

Aquesta denúncia es produeix després que divendres passat una trentena d’alcaldes socialistes de la província de Castelló es tancara a la Casa dels Caragols per reclamar al president de la Generalitat, Alberto Fabra, que pague als ajuntaments castellonencs els 200 milions d’euros que se’ls deu.

“No pot haver-hi ocupacions il·legals per molt alcalde que un sigue o per molt càrrec públic que un sigue”, ha afirmat Castellano en roda de premsa. Per al conseller, si s’incompleix la llei el Govern no té més remei que complir “el protocol” previst i denunciar-ho “a l’autoritat judicial”. Aquest tipus d’actuacions demostra que el Partit Socialista està “desnortat” i “va a la deriva”, ha afirmat per lamentar també que un partit “que ha estat i que vol tornar a ser govern” opte pel “populisme” com a alternativa política.

Més informació: | |