La Conselleria es compromet a pagar part del deute amb la Residència de Morella en menys de 10 dies

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 29 de 2013 .
Etiquetes: , ,

La secretària autonòmica d’Autonomia Personal i Dependència, Nela García, i la directora general d’Acció Social i Majors, Pilar Albert, s’han compromès a fer efectiu, en un termini de deu dies, immediatament, part del deute existent transferint un import que rondaria el mig milió d’euros.

El deute que la Generalitat arrossega amb aquest Centre suma l’aportació de la Generalitat de tot el 2012 i el que portem de 2013. Són més de 900.000 euros el que estan pendents de pagament. Aixó ha provocat, que encara que l’empresa gestora -en aquest cas les Germanes de la Consolació- hagen assumit nous crèdits, per poder continuar tenint el centre en funcionament, els treballadors de la residència porten més de 5 mesos sense cobrar.

El portaveu del grup popular de Morella, Guillermo Sangüesa, agraeix la sensibilitat de la Conselleria amb el pagament de part del deute, que s’ha anunciat en el transcórrer d’una reunió que han mantingut els representants populars amb els membres del Consell.

Per la seva part, els treballadors esperen que este cop sí que sigue veritat, per que compromisos de pagament, amb semblants quantitats, ja s’han anat fent en els darrers mesos, però, de moment, res ha arribat.

. Protestes fins i tot amb neu

Ni les baixes temperatures han aconseguit fer callar les protestes contra els impagaments als treballadors i treballadores de la Residència de Morella. El dia 24 de gener va ser un dia complicat, per la neu caiguda a la nostra comarca, però ni els treballadors ni les persones que dia a dia estan recolzant la nostra protesta han tingut por del fred. de la neu, ni tampoc d’eixir al carrer a demanar el que és de justícia.

Més informació: | |