Santiago Pérez demana al subdelegat més Guàrdia Civil per a les nits d’hivern

comarquesnord.cat . Forcall . dimarts, 29 de gener de 2013 .
Etiquetes: , ,

L’alcalde de Forcall, Santiago Pérez, va mantenir una reunió amb el Subdelegat del Govern a Castelló, David Barelles, per analitzar els últims robatoris que s’han perpetrat en aquesta localitat dels Ports. El primer edil li va transmetre una sèrie de suggeriments i van contrastar informació sobre els successos. Una de les peticions, que s’han reiterat en anteriors ocasions, és la d’ampliar els dispositius de la Guàrdia Civil a les nits en l’època hivernal. “És la temporada que més aprofiten els lladres perquè hi ha molt poc moviment als pobles, per la qual cosa demandem major presència policial en una comarca tan extensa com la nostra” assenyalava Pérez.

El subdelegat es va mostrar “receptiu”, com informava Pérez, davant les seves peticions. “Tenim el quarter de Morella, però en l’hivern podrien ajudar de comarques veïnes per evitar aquests episodis que suposen un atac a tots”. Segons l’alcalde de Forcall, “la percepció és que anem disminuint en seguretat quan passen els robatoris, encara que des de subdelegació es va tornar a apuntar que Els Ports és una de les zones més segures estadísticament”.

Després de la trobada, Pérez espera que “s’estudien les propostes i portar-les avant, a més de tornar a recalcar als nostres veïns que criden al telèfon de la Guàrdia Civil, el 062, quan vegen qualsevol cosa sospitosa, perquè aquí ens coneixem tots i en el cas d’alguna cosa fora de lloc, informen a als cossos de seguretat”.

D’altra banda, el primer edil va aprofitar per tractar diversos temes amb Barelles. “Vaig plantejar la situació de la N-232 entre la Torreta i Morella que sembla que aquest any va a quedar paralitzada, esperant que no s’aparque per al futur”. A més, va suggerir que se senyalitze el nom de Forcall i Cinctorres en la rotonda del polígon industrial de Morella, ja que “molta gent que busca aquests pobles es perd perquè en aquest senyal solament consta la direcció a Sorita de la CV-14” concloïa el primer edil.

Més informació: | |