L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, participarà avui en la presentació de la xarxa “Los Pueblos Más Bonitos de España”, que es celebra a FITUR

comarquesnord.cat . Madrid . dimecres, 30 de gener de 2013 .
Etiquetes: , , ,

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, participarà avui en la posada de llarg del projecte “Los Pueblos Más Bonitos de España”, que se celebra en la fira de turisme FITUR. El municipi dels Ports és un dels catorze que han apostat des de l’inici per este projecte, que s’ha consolidat en altres parts del món, com Itàlia, Wallonia, França o Canadà. Precisament, dirigents de les xarxes de les duess regions primeres, Fiorello Primi i Emilie Goffin, estaran avui en esta presentació.

Este projecte pretén difondre els encants turístics, culturals i monumentals dels pobles menors de 15.000 habitants més bonics d’Espanya i, així, atraure a un nombre més gran de visitants. A més, dóna a conéixer les festes i celebracions o les activitats que es realitzen en la localitat. Esta xarxa continua la seua expansió i pretén agrupar als pobles i zones rurals d’interés, amb una mateixa marca de qualitat.

El primer edil morellà, Rhamsés Ripollés, afirma que “este projecte és molt interessant, ja que agrupa als pobles considerats més bonics amb una mateixa marca de qualitat i de prestigi”. Per això, destaca que “esta xarxa creixerà igual que ho ha fet en altres països i, Morella ha d’estar present en estes marques de qualitat, que com la Q o el SICTED, atorguen un prestigi i potencien la promoció de la destinació turística”.

Esta xarxa està formada en l’actualitat per catorze municipis i continua amb la seua expansió per a aglutinar a més localitats. Actualment, este projecte s’inicia amb Morella i Peníscola (Castelló), Vall-de-roures, Rubielos de Mora, Albarracín, Calaceit, Puertomingalvo (Teruel), Mojácar, Lucainena de las Torres (Almería), Ayllón, Maderuelo (Segovia), Medinaceli (Sòria), Valverde de los Arroyos (Guadalajara) i Pampaneira (Granada).

Cal afegir que per a entrar en esta, la pròpia organització de l’associació proposa a una ciutat i la sotmet a distints peritatges per a veure si es pot catalogar com una de les més boniques d’Espanya.

Més informació: | | |