El Vilafranca supera al Rossell i al vent

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 3 de febrer de 2013 .
Etiquetes: ,

El C.F. Vilafranca aconseguia una nova victòria lluny del Camp del Serrito i s’imposava aquest dissabte al Rossell per 2 gols a 3, en un partit marcat pel fortissim vent que bufava a la localitat del Baix Maestrat i que per poc fa que el partit es suspenguera. Gran partit del Vilafranca, que suma la seua quarta victòria fora de casa i es situa amb 28 punts, aproximant-se al Rossell i Peñíscola a la classificació.

Primera part marcada pel fortissim vent. Els vilafranquins guanyaven el sorteig inicial de camps i jugarien la primera part amb el vent a favor. Al minut 1, Jordi es va plantar a soles davant del porter, però no va poder marcar. El Rossell s’adaptaria a la dificultat de jugar amb el vent en contra, intentant jugar per baix. Al minut 20, falta a favor del Vilafranca i Álex marca el 0-1. El Rossell s’intentaria refer al gol del Vilafranca i tindria dues bones ocasions per marcar. Una, desbaratada per Vidal amb una gran intervenció i un altra que salvava Blas a boca de gol. Al minut 31, Jordi aprofita una errada entre el porter i un defensa per fer el 0-2, donant una bona renda al Vilafranca al marcador. Però abans del descans, el Rossell, a l’eixida d’un còrner marcava l’1 a 2 amb el que acabava la primera part.

A la segona, el vent va bufar amb menys força. El Rossell avançava línies per tal d’empatar el partit i el Vilafranca a la contra crearia molt de perill. Al tram inicial de la segona part s’anulava un gol a Jordi per fora de joc, acció protestada pel Vilafranca. Al minut 77, arribaria l’1 a 3 per al Vilafranca en una acció de Pablo Tena que dona un combina amb Jesús i aquest assisteix a Miquel que afussella al porter del Rossell i marca l’1 a 3.

A la recta final, els jugadors del Rossell protestarien airadament a l’àrbitre del partit, que va suspendre l’encontre a falta de 4 minuts. Molt pressionat pels jugadors locals, decidia donar marxa enrere a la seua decisió i acabar el partit, fet que va descentrar un poc al Vilafranca. El joc es reanudaria i el Rossell va estar a punt de capgirar la situació, estavellant un baló al travesser i marcant el 2-3 definitiu al minut 96.

Al final, victòria per 2-3 del Vilafranca al Camp del Rossell en un gran partit de l’equip dirigit per Fernando Ibáñez. Els vilafranquins superaven al quart classificat al seu camp i al fort vent que va bufar en la vesprada de dissabte.