Gran victòria del líder Cinctorrà al Pla de Mig Ull

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 3 de febrer de 2013 .

Victòria molt clara del C.E. Cinctorrà davant el Vinromà al Pla de Mig Ull. El líder no va tenir massa dificultats per sumar els tres punts, encara que el Vinromà igualava a la segona part l’1 a 0 amb el que s’arribava al descans. Cal destacar la gran actuació de Mampel, que amb 3 gols, va ser clau en la victòria del Cinctorrà.

Primera part amb domini del Cinctorrà, que jugava amb el vent a favor i disposaria de les millors ocasions. Però el Vinromà disposaria d’una molt clara al minut 30, en un ma a ma amb el porter Cristian, que aquest desbarataria amb una gran intervenció. Poc després Iván Roda podria marcar en una jugada dins de l’àrea menuda del Vinromà.

Corria el minut 35 quan Mampel marcava l’1 a 0, culminant una jugada en la que s’internaria per banda esquerra. Amb l’1 a 0 a favor del Cinctorrà acabaria la primera part.

Només començar la segona, al minut 47, el Vinromà aconseguia marcar el gol de l’empat. Falta allunyada que s’envenena com a conseqüència del vent i supera a Cristian. 1-1. L’alegria del Vinromà duraria poc, ja que al minut 50, David Temprado és objecte d’un clar penal, que transforma Mampel en el 2-1.

Jugant amb el vent en contra, el Cinctorrà faria bones combinacions i en un altra contra, Mampel és derribat dins de l’àrea. Nou penal que transforma el propi Mampel en el 3-1. I finalment, al minut 80, Anfreu marca el 4-1 definitiu enganxant un xut de bolea des de fora de l’àrea. Primer gol d’Andreu aquesta temporada.

Al final, Cinctorrà 4 Vinromà 1. El Cinctorrà aconsegueix la victòria al cap de setmana de Sant Antoni i es manté com a líder amb 46 punts. La propera setmana l’equip de Dani Blanch es desplaça a La Salsadella.