Justes taules entre el Morella i el Sant Mateu

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 3 de febrer de 2013 .

Trepidant partit a la Fàbrica Giner entre el Morella i el Sant Mateu que va acabar en taules. El vent va ser un dels protagonistes dificultant el joc dels dos equips. Va ser un vent a base de cops, més que de ratxes regulars.
A la primera meitat, els morellans, a pesar de jugar en el vent en contra, va tenir les millors ocasions i van deixar moments de gran futbol als aficionats. La llàstima va estar en no aprofitar-ho i no marcar cap gol. Els visitants, que estaven més pendents de defendre, pràcticament no inquietaven el marc defés per Dídac, però als 22 minuts obririen la llauna amb un clar penal que no van desaprofitar. La jugada prèvia al penal va ser una errada defensiva que aprofitarien els de Sant Mateu per forçar el penal. Els locals ho seguirien intentant, lluitant contra el vent, però s’aplegava al descans amb 0-1.

A la represa, els morellans tindrien el vent a favor i anant per baix en el resultat, van eixir a per totes. Al minut 51, Josema empataria aprofitant un rebuig del porter. En eixos moments, pareixia més prop el segon del Morella, que un altre gol visitant. Però el futbol és capritxós. A pesar de l’empenta local, amb una bona contra, el Sant Mateu es tornaria a ficar per davant. Amb l’1-2, als morellans els va costar més aplegar a porta contrària. A este fet s’uniria un desastre d’arbitratge en la part final. Una de les errades més grosses que es recorden darrerament, es va produir quan un jugador de camp del Sant Mateu va salvar amb la mà un xut que hagués suposat l’empat. Era penal i expulsió, però l’àrbitre no va assenyalar res. Eixa jugada va despertar al Morella, que poc després empataria a la treta d’un córner rematat de cap per Pau. Era el 2-2 i el resultat ja no es mouria. Pràcticament no van haver-hi més ocasions. Això sí, l’àrbitre va tornar a lluir-se expulsant a un jugador visitant, traient la targeta roja, i rectificant posteriorment i no materialitzar l’expulsió. El col·legiat va perdre el rumb del partit, a pesar de que els dos equips no li ho van ficar difícil.

Al final, empat just entre dos bons conjunts que estan a meitat taula. El Morella està ara a 11 punts del descens i trencava la ratxa de victòria en tots els partits del 2013. El proper encontre serà, en principi, este divendres davant el Torreblanca a domicili.