LA FALSA: “Castelló? No, Mirador de Montepinar”

Joan Carles Marcobal. 03 de febrer de 2013 .
Etiquetes: , ,

La nostra província s’ha caracteritzat en els darrers anys per oferir al món tota una sèrie d’espectacles esperpèntics entre paranormals i sobrenaturals, en definitiva… que superen tots els límits terrenals coneguts de la imbecil·litat humana. El nivell de despropòsits ha arribat a tal magnitud que ja no sabem si vivim a Castelló o a Mirador de Montepinar. N’erem pocs i faltava Ripollés.

L’omnipresent, repetitiu i poc original pseudoescultor -en obres i vestimenta-, a més a més de tenir la capacitat d’embrutar bona part de les rotondes i places de La Plana també té ara la de parlar amb les seues estàtues. Qualsevol situació, per dantesca que pugue parèixer, és perfectament versemblant a Castelló. No cal que els torno a detallar el que els comentava la setmana passada: aeroport sense avions, la seua venda a Libia, la loteria del ‘abuelito’ , els judicis inacabables, les promocions d’ascens per a jutges a Nules, ‘mundosilusiones’, xanxullos i més xanxullos… no acabaria. Pot ser ha arribat l’hora que Ripollés i Calatrava substitueixen a Julio Iglesias i Luis Aguilé com ambaixadors promocionals de la nostra terra.

I per arribar al súmmum de lo grotesc el Consell vol denunciar als alcaldes que el passat cap de setmana es van tancar a Castelló per reclamar el deute de la Generalitat, el que té ofegat a tot el país. Sembla ser que defensar la dignitat dels pobles és més delicte que fer de les administracions públiques un ‘cortijo’ per a satisfer capricis particulars que dilapiden tot un sistema de benestar per a la ciutadania.

Més informació: | |