Vilafanca celebra el Sant Blai 2013 prop dels zero graus

comarquesnord.cat . Vilafranca . diumenge, 3 de febrer de 2013 .
Etiquetes: ,

Vilafranca ha celebrat aquest diumenge la festa de Sant Blai. En no haver majorals aquest any la Rondalla i l’Ajuntament de Vilafranca s’han fet càrrec de l’organització dels actes, malgrat una climatologia molt adversa, amb fort vent, i temperatures al voltant dels 0 graus.

Després de la missa a l’església parroquial de Santa Maria Magdalena s’ha celebrat una petita invitació al local de la Mancomunitat, al carrer la Bassa. Allà els assistents han pogut degustar algunes pastes i licors.

Des d’allà tots els presents s’han desplaçat fins al Parador de Festes on s’ha celebrat un gran “bureo”, amb la participació de la Rondalla de Vilafranca i el grup de ball. Més d’un centenar de veïns ha assistit a l’actuació, que ha comptat amb sessió de cant i ball. En les danses també han participat els xiquets i noves incorporacions al grup de ball.

D’aquesta manera la localitat ha mantingut viva la tradició de Sant Blai. Des de l’Ajuntament de Vilafranca han mostrat la seva confiança perquè el 2014 pugue haver majorals que organitzen la festa. Així ho ha assenyalat el regidor de festes, Víctor Tena.

Més informació: |