Morella ja té el cartell del Carnestoltes

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 4 de febrer de 2013 .
Etiquetes: , ,

Encara amb les celebracions de Sant Antoni sense finalitzar del tot, hi ha un altra festa que ja calfa motors. Arriben les celebracions de Carnestoltes, una data ben marcada en roig al calendari festiu de Morella. L’únic Carnestoltes de la nostra comarca tindrà lloc el dissabte 16 de febrer.

Morella viu una festa de disfresses diferent, molt particular i que diverteix grans i menuts. Les diverses colles s’ajunten per tal d’escollir una temàtica i convertir-se en tot tipus de propostes. Les tendències i també les notícies d’actualitat donen idees als joves a l’hora de disfressar-se i tots els anys hi ha sorpreses.

Fins que arribe la celebració a Morella, un altre municipi proper a nosaltres ja es troba celebrant el ‘Carnaval’ més famós de la mediterrània. Vinaròs ha començat este cap de setmana l’esclat del Carnaval, que conclourà el proper 11 de febrer. Esta festa condiciona l’establiment de la data del Carnestoltes de Morella, doncs molts són els seguidors de tot l’ambient que desprén Vinaròs quan arriba la seua celebració per excel·lència.

A la capital dels Ports, el Carnestoltes es viurà el dissabte 16 de febrer.

Més informació: | |