Valderrobres i Cretense representaran al Matarranya en la lluita per l’ascens

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dilluns 4 de febrer de 2013 .
Etiquetes: , , ,

El Polideportivo Cretense serà l’equip que acompanyarà Valderrobres, Teruel, Calanda, Albalate, Chiprana, Azuara i Lécera en la lluita per l’ascens. Diumenge, els de Queretes van aconseguir un empat (0-0) en el partit decisiu contra el Castellseràs. Un punt que és suficient per a jugar l’ascens i representar, amb Valderrobres, al Matarranya en la lluita per plaça de Regional Preferent. Partit apassionant, amb el que es va patir pot ser massa, i on un gol fantasma de xilena i des de fora de l’àrea de Joel va ser la millor jugada del partit. El gol, però, el van veure tots menys l’àrbitre.

Valderrobres, per la seua part, va jugar diumenge partit contra Calanda en la lluita per la primera posició. Primera posició que es queda el Valderrobres després de l’empat (1-1), i que es va tancar al minut 74. Valderrobres es va avançar als inicis de partit gràcies a un gol de Sábado en pròpia porteria. Partit vibrant però en poques coses en joc, ja que l’únic que es disputaven era la simbòlica primera plaça. I tampoc es jugaven res Teruel i Calaceit (4-0) en un partit que es van emportar els de la capital provincial. Calaceit va anar a Terol amb moltes baixes i això es va notar a l’hora de generar perill i plantar cara.

Sí que s’hi jugava molt el Pena-roja en l’última jornada. Però va patir una nova derrota d’escàndol (5-1). Resultat molt ample que encara ho hagués pogut estar més. Pena-roja no va estar, fa pecar d’innocent, i a sobre va patir les lesions de Víctor i de Ionut, que encara amplien més la infermeria i que deixen un equip molt castigat a les portes de la Copa. Per la seua part, Valdealgorfa va guanyar Torrecilla (1-2), i això deixa als del Matarranya en 9ena posició. Si la Federació segueix els criteris de l’any passat, Calaceit estarà en un grup més assequible i Pena-roja a un de més complicat.

Més informació: | | |