Els lladres pillats ‘in fraganti’ a Sorita queden en llibertat

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 8 de febrer de 2013 . 1 comentari
Etiquetes: ,

Els dos individus de nacionalitat espanyola detinguts ‘in fraganti’, mentre robaven el dijous a Sorita, han estat posats este divendres en llibertat. A pesar que la Guàrdia Civil de Morella els va sorprendre mentre estaven realitzant el furt, amb mitja furgoneta carregada, la seva detenció va finalitzar aquest divendres a les 11 del matí, després de no passar ni 24 hores retinguts. A primera hora del divendres, el vehicle Peugeot amb el qual van realitzar el robatori encara estava a l’exterior del Quarter de Morella.

La notícia de la detenció va ser molt valorada pels veïns dels Ports que últimament estan sent sacsejats per diferents episodis de robatoris. A les xarxes socials, moltes persones van donar l’enhorabona a la Guàrdia Civil per l’acció policial.

El succés es va produir durant el dijous a les 14 hores, quan agents d’aquest cos de seguretat van sorprendre a dues persones robant en un habitatge aïllat als afores de Sorita, a la Partida de Rossell, propera al Santuari de la Verge de la Balma. Segons la recerca, en principi, els dos homes que van robar a Sorita, veïns del sud de Catalunya, no tindrien relació amb els anteriors successos. Ja són sis els pobles dels Ports afectats les últimes setmanes per robatoris.

Aquesta setmana s’ha produït el Sorita, que va acabar en detenció, i el de l’escola de Cinctorres. Anteriorment, els lladres van actuar a Herbers i Vallibona, coincidint amb el Sant Antoni, així com a Forcall i a Olocau del Rei.

Més informació: |

1 comentari

  1. I dic jo.. amb l’alarma social que han provocat eixos robatoris, i encara més, el canvi d’estil de vida que provocarà a tots los pobles (on fins ara tot ho deixàvem obert), amb unes hores al jutjat n’hi ha prou? no s’investigarà a esta quadrilla si tenen altres botins que potser els seus amos estan encara buscant? pareix que el jutge els haja dit “molt bé xicuelos.. ja hi podeu tornar!” Em sembla al·lucinant..