Tallers originals a base de foundant i cupcakes per als jóvens del Matarranya

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . divendres, 8 de febrer de 2013 .
Etiquetes: , ,

El pròxim 2 de març, la seu de la Comarca del Matarranya acollirà dos originals tallers gastronòmics dirigits als jóvens del nostre territori. Concretament, un estarà dedicat als pastissos amb foundant i l’altre descobrirà com preparar les, tant de moda actualment, cupcakes. Els tallers tindran places limitades i tenen un cost de 30 euros per participant i per sessió.

Esta original iniciativa naix de les demandes que els jóvens matarranyencs li van fer a l’entitat comarcal. “A natres mos va sorprendre bastant… Però la veritat és que hem tingut moltes sol·licituds de joves que havien vist per tendes les famoses cupcakes i que volien realitzar algun tipus de curs per a aprendre a fer-les”, va explicar Nuria Gasulla, tècnica de joventut de la Comarca del Matarranya. Gasulla va afegir que “vistes les demandes, vam decidir tirar-ho endavant i buscar alguna manera de poder oferir esta activitat”. D’esta manera, desde l’entitat comarcal van contactar amb uns pastissers saragossans que treballen este tipus de rebosteria i que són els que finalment faran els tallers.

Els tallers, que tindran lloc a la seu de la Comarca del Matarranya de 10 a 14 i de 16 a 20 hores, s’oferten de manera separada, tenen un màxim de 15 places per sessió i un cost de 30 euros per persona participant. Al respecte, Gasulla va destacar que “són un poc cars perquè els materials que s’utilitzaran tenen un cost bastant alt” i “aquells que vullguen participar es donon pressa perquè les places són limitades”. Els interessats poden rebre més informació o inscriure’s posant-se en contacte amb el Departament de Juventut de la Comarca del Matarranya, bé sigue desplaçant-se físicament a la seu comarcal, bé sigue a través del telèfon 978 859 677 o el e-mail juventud@matarranya.org

Més informació: | |