El Cinctorrà s’imposa al temps afegit

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 10 de febrer de 2013 .

Victòria del Cinctorrà per 0-1 al Camp de La Salsadella, gràcies a un gol de Mampel al minut 91. Tres punts d’or per al líder, en un partit molt igualat i que arribaven gràcies al gol del seu màxim golejador al temps afegit. Partit marcat per les nombroses baixes dels dos equips i que coincidia amb les festes de Sant Blai a La Salsadella.

Un partit que en principi els dos conjunts havien demanat aplaçar, amb motiu de la festivitat de Sant Blai a La Salsadella i que la Federació Valenciana no va acceptar. Quan aquestes circumstàncies afecten a conjunts que estan a la part alta de la classificació, l’organisme futbolístic valencià acostuma a denegar les peticions.

Partit molt igualat i en moltes baixes per part dels dos equips. Més emocionant que vistós, tal vegada l’empat haguera estat just. El Cinctorrà començava dominant la situació, més ben posicionat al terreny de joc que el Salsadella, encara que sense generar ocasions. El Salsadella va anar millorant amb el pas dels minuts i acabaria la primera part dominant. Una primera part en la que el Cinctorrà disposaria només d’una bona ocasió a les botes de Rubén Traver que s’en va anar fora per poc.

A la segona part continuaria l’equilibri al joc, encara que els visitants disposarien de les millors ocasions. Un remat de cap de David Temprado al segon pal i una gran jugada individual de Mampel i que després de sortejar a diferents contraris, remata fora per poc. El Salsadella, per la seua banda, només creava ocasions a les botes de Tito que va estar ben controlat per la defensa cinctorrana.

I al minut 91 arribaria el 0-1 definitiu. Mampel es fa amb un rebot dins de l’àra en un baló penjat prèviament, controla i amb un remat amb potència supera al porter i marca el 0-1.

El descompte va ser molt mogut, amb expulsió d’un jugador del Salsadella i una clara ocasió per als locals, desbaratada per Cristian amb una gran parada.

Al final, Salsadella 0 Cinctorrà 1, tres punts més per al líder que es situa amb 49 punts, a 6 del Xert i Benassal que en sumen 43.