El Morella se situa 5è al guanyar al difícil camp del Torreblanca

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 10 de febrer de 2013 .
Etiquetes:

Gran triomf del Morella FC en un camp molt complicat com el del Torreblanca per 1-2. L’encontre es va avançar al divendres per la celebració del Carnestoltes local. Partit de tu a tu entre dos equips de la zona mitjana de la taula classificatòria en una primera meitat d’equilibri total. Pràcticament, no van haver-hi ocasions, amb molt de respecte i joc al mig del camp, intentant portar el pes els morellans. Però en la única oportunitat local, aplegaria l’1-0. El camp estava banyat i en un xut a Dídac se li va escapar la pilota de les mans. Faria dos aturades increïbles, però en el tercer rebot, l’esfèric acabava en els peus d’un jugador del Torreblanca que no va perdonar. Això seria a la mitja hora de joc. Els morellans intentarien refer-se, però no van inquietar la porteria contrària a pesar d’intentar seguir controlant el joc.

A la represa canviaria el panorama. Un Morella més directe i vertical seria més perillós i això es va traduir en l’empat als cinc minuts. Això sí, aplegaria amb una falta executada per Jordi i amb fortuna al escapar-se-li la pilota al porter local. Els morellans seguirien insistint amb bones contres, mentre els locals també van tenir bones acció de perill, però una encertada defensa del Morella va tallar moltes de les ocasions. A falta de quinze minuts aplegaria el gol de la victòria. Gran jugada de Moles per banda que centraria per a que Ximo rematara de cap al segon pal. Quedava temps, però els visitants molt seriosos sabrien aguantar els atacs a la desesperada del Torreblanca.

Al final, nou partit guanyat a domicili, el tercer consecutiu, que deixa encara més prop la permanència i permet a l’equip mirar als llocs de dalt de la classificació. El Morella es situa cinquè amb 33 punts, a sis del Catí que és segon i a 11 del Canet, equip que marca la zona de descens a falta de 10 jornades, el que són 30 punts, per disputar-se. El proper partit serà a casa en dissabte, per la celebració del Carnestoltes de Morella, a les 16 hores front a l’Alcalà.

Més informació: