El Vilafranca es situa cinquè amb 31 punts

comarquesnord.cat . Els Ports . diumenge, 10 de febrer de 2013 .

Nova victòria del C.F. Vilafranca, que superava per 3-2 al Vilar de Canes al Camp del Serrito. Un encontre en el que els vilafranquins, malgrat comptar en dues oportunitats amb 2 gols d’avantatge al marcador, va haver de demanar l’hora davant un voluntariós Vilar de Canes que no ho va posar fàcil. El Vilafranca, amb aquesta victòria es situa cinquè a la classificació amb 31 punts.

El partit va ser més soso del que puga indicar el marcador final. Això sí, la primera mitja hora del Vilafranca va ser espectacular i haguera pogut sentenciar totalment el partit. L’equip de Fernando Ibáñez va aprofitar un terç de les seues ocasions i es presentaria a l’equador de la primera part amb un clar 2-0 al marcador. El primer, fabulós, amb un llançament de falta impecable de Miquel que es colava per tot l’escaire i el segon, al minut 20, resolvent Andreu Roig una jugada dins de l’àrea.

Però el Vilar de Canes resorgia abans del descans. Juanma pentinava un baló d’esquenes a la porteria i el baló es colava després de tocar el pal, sense que el porter Vidal puguera fer res per impedir-ho. Amb el 2-1 acabava la primera part.

La segona s’encetava amb domini visitant. El Vilar de Canes buscaria el gol de l’empat amb un Vilafranca més espes que a la primera part. Poc a poc, el Vilafranca s’aniria refent i crearia ocasions per marcar. En una d’elles, al minut 75, el recent incorporat Alberto marcava un gran gol amb un potent xut ajustat al pal, després de regirar-se dins l’àrea gran.

Amb el 3-1 pareixia sentenciat el partit, però al minut 82 l’àrbitre xiulava penal a favor del Vilar de Canes en unes clares mans d’un defensa vilafranquí dins de l’àrea. El Vilar de Canes transformava el penal en el 3-2, que seria definitiu.

A la recta final, el Vilafranca buscaria el quart gol i el va tenir primer a les botes d’Adrián Andrés i posteriorment per mediació de Román, però el 3-2 ja no es va moure. Amb aquesta nova victòria, el Vilafranca es situa a la cinquena posició de la classificació amb 31 punts, superant així la seua puntuació de la campanya 2011-2012.