El PP de Vilafranca presenta una moció sobre l’Ecoparc

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 11 de febrer de 2013 .
Etiquetes: ,

Al ple de Febrer de Vilafranca, el Grup Popular de l’Ajuntament presentava una moció al voltant del servei d’arreplegada a domicili dels residus destinats a l’Ecoparc. El Partit Popular demanava que l’Ajuntament que s’arrepleguen els residus de persones majors, persones que no disposen de vehicle o dels malalts. El Grup Socialista es mostrava a favor de la moció, encara que presentava una esmena a la mateixa per variar un dels punts, demanant col·laboració a la Diputació Provincial i al Consorci, autèntics responsables de l’arreplegada dels residus. El Grup Popular acceptava l’esmena i la moció s’aprovava, íntegrament, per unanimitat.

L’Ajuntament de Vilafranca també aprovava la sol·licitud als Plans Provincials d’Obres i Serveis 2013 per al municipi i les dues pedanies. La Diputació Provincial va fer en 2012 una retallada considerable en aquestes ajudes i en aquest 2013, manté les quantitats de l’any passat. Per poder completar les obres que es realitzen, l’Ajuntament ha d’aportar sempre un percentatge del pressupost.

Respecte a aquestes qüestions referents a les millores a les pedanies, a la sessió es plantejarien diverses opcions de futur per a les obres. Encara que es va estar d’acord en les actuacions escollides per als POYS 2013, es valoraven diferents treballs a realitzar a properes actuacions.

Més informació: |