L’Ajuntament de Vilafranca liquida el pressupost de l’exercici 2012

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 11 de febrer de 2013 .
Etiquetes: , ,

L’Ajuntament de Vilafranca celebra aquest dilluns el seu ple ordinari corresponent al mes de febrer. A la sessió destaca la presentació de la liquidació pressupostària de l’exercici 2012, com a un dels punts més rellevants del plenari.

Al ple, també es presenta el plec de clàusules tècnic-administratives per a la concessió de l’aprofitament de les tòfones al monte “Serra Negra” o la modificació puntual número 15 de les normes subsidiàries del planejament urbanístic.

Al quart punt de l’ordre del dia es tracta el pla provincial de cooperació a les obres i serveis de competència municipal per a l’any 2013 i, en un altre dels punts, es dóna compte de l’informe sobre el seguiment del Pla d’Ajust, en el Real Decret Llei 4/2012.

A la sessió de febrer, es parla també al voltant de la Residència de la Tercera Edat i Centre de dia de Vilafranca amb un informe al voltant de l’actual situació per a aquest edifici. Al punt 8è, per la seua banda, el Grup Popular de l’Ajuntament presenta una moció per que es cree el serveis de recollida a domicili dels residus destinats a l’Ecoparc.

La sessió, com sempre, es tanca amb els Decrets de l’Alcaldia, el Despatx Extraordinari i la secció de Precs i Preguntes.

Més informació: | |