La DGA destinarà 3 milions d’euros més per a beques de menjador

comarquesnord.cat . Saragossa . dimarts, 12 de febrer de 2013 .
Etiquetes:

El Govern d’Aragó ha ampliat en 3 milions d’euros la partida econòmica destinada a les beques de menjador escolar, una quantia que la pròpia presidenta de la comunitat, Luisa Fernanda Rudi, es va comprometre a complir en el passat Debat de la Comunitat. Estos 3 milions d’euros permetran atendre totes les famílies que van quedar en llista d’espera del primer tall, i que afecta directament a les famílies que utilitzen el menjador escolar del CEIP Vicente Ferrer de Vall-de-roures.

Segons van explicar des de la conselleria d’Educació, totes les famílies rebran una beca que sufragarà el 50% del cost de referència del menjador a partir de mitjans del mes de febrer. Així ho va explicar la consellera d’Educació, Dolores Serrat, qui va concretar que “arribarà el que va prometre la presidenta. En estos moments s’iniciarà la crida als centres perquè indiquin les famílies que estan en llista d’espera i es pugue fer efectiva esta ajuda”, va concretar Serrat.

Les famílies simplement s’hauran d’inscriure’s en el servei de menjador de la seua escola si no ho estan ja i omplir un formulari d’acceptació de la beca que es facilitarà als centres. Amb esta nova partida, el Govern d’Aragó destinarà este curs 6 milions d’euros a ajudes directes de menjador escolar, quatre vegades més que l’any 2011-2012, cosa que ha permès atendre més de 16.000 escolars. El departament d’Educació, Universitat, Cultura i Esport sufraga més íntegrament el menjador dels alumnes transportats.

Més informació: