‘Dones i esport’ s’exposa a Forcall fins al 22 de febrer

comarquesnord.cat . Forcall . dimecres, 13 de febrer de 2013 .
Etiquetes: , ,

Forcall acull fins al 22 de febrer una interessant exposició ‘Dones i esport’ de la fotografia Núria López Torres. Una iniciativa impulsada des de la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I. Les dependències de les oficines de l’ajuntament de Forcall són el marc d’esta mostra en la que es mostren diferents disciplines en les que participen dones de la província de Castelló.

Segons apuntaven des de la Fundació “en els darrers anys, s’ha vist un augment en la participació femenina en l’esport i en les oportunitats per a dones de participar en competicions nacionals i internacionals, no obstant, encara quede molt de treball per fer i, sens dubte, iniciatives com esta exposició contribueixen a donar la visibilitat la presència i l’esforç de la dona en el món de l’esport”.

Entre els objectius està “realitzar un apropament a l’esport practicat per dones, considerat en moltes ocasions com de segona, a més d’animar a totes les dones a que practiquen una activitat físico-esportiva d’acord amb les seues necessitats i interessos, perquè l’esport no té edat i afavoreix l’envelliment actiu”. Una exposició itinerant que ara aplega a Forcall i també es pot visitar a l’ajuntament de Catí.

Més informació: | |