El Cardenal Ram ofereix quatre llocs de treball per a la reobertura de l’hotel

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 14 de febrer de 2013 .
Etiquetes: , , ,

Aquesta primavera obrirà de nou les portes l’Hotel Cardenal Ram, pel que a hores d’ara s’agilitzen els tràmits i ja s’ha obert la borsa de treball per a contractar personal. La pròpia empresa demanda un lloc de recepcionista, un d’ajudant de cuina i dues de cambrers de pis per a netejar les habitacions.

Quatre llocs de treball, als quals se sumaran vuit membres de la pròpia família, dels quals cinc es troben actualment en l’atur “volem tenir una plantilla fixa d’entre 10 a 12 persones, que es podria incrementar en èpoques fortes de turisme” especificava Ripollés. Els interessats tenen fins al 28 de febrer per a presentar els seus currículum vitae en l’agència de col·locació de l’ajuntament de Morella.

L’adjudicació a una empresa local, que ja té experiència en el món de l’hostaleria i la restauració, va ser una bona notícia per al municipi, en fomentar el desenvolupament econòmic i per a potenciar el treball entre els veïns. Un contracte de gestió que s’allargarà durant de 15 anys.

La Diputació va argumentar que Ripollés-Marín SL era la ideal per a portar avant la responsabilitat de dirigir l’hotel i la que millor condicions oferia per a desenvolupar el projecte.

. Vídeo . El nou Cardenal Ram obrirà les portes a l’abril

Més informació: | | |