El Festival Matarock no es farà enguany, a causa de la crisi econòmica

comarquesnord.cat . La Mata . dijous, 14 de febrer de 2013 .
Etiquetes:

El festival La Matarock és una nova víctima de la crisi econòmica i enguany causarà baixa en l’estiu dels Ports després d’haver-se consolidat com a una de les cites musicals més esperades de la comarca. Així ho han confirmat des de l’organització mitjançant les xarxes socials.

“Després de haver estat 7 anys organitzant un festival de rock, característic de la comarca, on hem donat a veure els grupets de pel voltant com Alimanya, Skartxoak, el Barco del Narco… l’organització hem decidit que degut a la situació actual deguda per la crisi i al gran cost que suposa aquesta deixarem de banda aquest acte, no descartem la possibilitat de que si aquests temps canvien tornem a estar durant les dates d’estiu”, apunten.

La cita anual, que al 2012 va complir 7 anys i que enguany ja no es farà, però que espera recuperar-se quan ho faci la situació econòmica, ha portat fins a La Mata a Aluminosis, EUKZ, Segismundo Toxicomano, Disidencia, Azero, Pepet i Marieta i Poncho-k entre altres. Des de l’organització també es diu que “moltes gràcies a tots els fidels seguidors que any darrere any heu seguit assistint al Matarock, també donar gràcies a aquells grups que en el seu dia van voler ser partícips d’aquest festival”.

Més informació: