La comunitat educativa del Matarranya se sumarà a les accions reivindicatives del 20 de febrer

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dijous, 14 de febrer de 2013 .
Etiquetes:

La comunitat educativa del IES Matarranya se sumarà a les accions reivindicatives del 20 de febrer que han anunciat diversos centres educatives de la província. En un comunicat, la Marea Verda ha explicat que “l’assemblea de professors segueix preocupada per la situació de l’educació pública. És per este motiu que seguim fent accions per a reclamar un futur educatiu que permeti la igualtat d’oportunitats i la qualitat de l’ensenyament, sempre tenint com a objectiu garantir una situació favorable per al nostre alumnat”.

L’última acció de la Marea Verda es va celebrar el dimarts 12 de febrer al IES Bajo Aragón d’Alcanyís, on es van reunir professors i mestres de setze centres educatius, de primària i secundària. Allà es va acordar fer unes jornades informatives i reivindicatives el dia 20 de febrer. Així doncs, per a aquell dia es va acordar que a les cinc hi haurà activitats de repàs i lúdic-formatives per a qualsevol alumne que estigués interessat, i on els pares també estan convidats a les mateixes.

De cara a les sis es farà Junta de Delegats, oberta a tots els alumnes on es debatrà sobre les seues experiències, les seues necessitats i l’actual situació del sistema educatiu. Una hora després hi haurà assemblea informativa a la sala d’actes, en què s’abordaran una exposició i discussió del nou esborrany de la LOMCE i com pot afectar a l’institut del Matarranya. Es parlarà també de retallades, les previsions per al pròxim curs lectiu i un sopar a les nou de la nit per a tota la comunitat educativa.

Més informació: