L’Ajuntament de Morella millora les instal·lacions de l’Escola Infantil

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 14 de febrer de 2013 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Morella ha començat unes actuacions a l’Escola Municipal Infantil per a millorar les seues instal·lacions. Éstes es desenvoluparan durant esta setmana i consistixen en una redistribució d’espais i ampliació de serveis. Tot això, amb l’objectiu de prestar un servei encara més eficaç i professional, millorant la visibilitat de les aules per a cuidar als més menuts.

Cal recordar que el servei de l’Escola Municipal Infantil és gratuït i, que enguany compta amb més de trenta alumnes inscrits. En l’atenció d’estos xiquets d’entre un i tres anys, treballen tres professors diàriament, garantint la màxima atenció dels menors que acudixen al centre.

La regidora d’educació, Palmira Mestre, afirma que “estes obres són necessàries per a millorar, més encara, el servei que es presta des de l’Escola Infantil”. La regidora explica que “en l’actualitat tenim 34 alumnes inscrits i, per sort, l’alta natalitat que hi ha hagut a Morella en l’últim any, fa preveure que en els pròxims cursos incrementarà este número”. Per això, assenyala que “hem de millorar les instal·lacions i continuar garantint un servei molt professionalitzat i gratuït, que ajuda als menuts a aprendre i divertir-se i als seus pares, a poder conciliar millor la seua vida laboral”.

Les obres consistixen en ampliar l’espai de l’aula principal, unint la zona dels serveis amb esta sala, a ubicar una bancada i mobles de cuina per a endreçar als xicotets en l’espai principal o en redistribuir les entrades i altres aules, per a evitar que es moleste als alumnes. A més, es milloraran les instal·lacions del bany i el seu manteniment, amb un canvi en les dutxes o els termos.

La regidora conclou que “a pesar de les dificultats econòmiques, l’Ajuntament de Morella prioritza les seues inversions per a ajudar les famílies i als més dèbils, i que el pes de la crisi no recaiga tan durament sobre elles”.

. Vídeo . L’Ajuntament millora l’Escola Infantil de Morella

Més informació: |