Morella viurà dissabte el Carnestoltes

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 14 de febrer de 2013 .
Etiquetes: ,

Morella viurà els seus peculiars Carnestoltes durant este cap de setmana. Estes festes es caracteritzen per celebrar-se fora de les dates que són habituals del Carnestoltes i per comptar amb una gran participació popular des de fa molts anys. Prova d’això són les desfilades del dissabte, en els que participen més de 1000 persones, tant de la localitat com de fora d’ella.

En els pròxims dies, s’espera que hi haja una repercussió econòmica important per a la ciutat, ja que als visitants que rep la localitat per a viure esta festa, cal sumar la coincidència amb la festa de Sant Valentí que fa que moltes parelles decidisquen disfrutar d’una estada de cap de setmana.

Les primeres activitats del Carnestoltes es desenvoluparan el dissabte a la vesprada. Els festejos s’inicien amb el moment per als més menuts. La desfilada infantil començarà a la Plaça Colom i arribarà fins a l’Espai Firal. Allí, els joves podran disfrutar d’un parc infantil, amb distintes activitats a realitzar i del berenar. Estes activitats vespertines compten amb la col·laboració i implicació de l’AMPA de Primària.

Açò és l’aperitiu a l’acte que congregarà a un nombre més gran de persones. Es tracta de la gran desfilada de disfresses. Des de la Plaça de Sant Miquel fins al final del Carrer Blasc d’Alagó, els protagonistes desfilaran mostrant els seus divertits vestits. Com a novetat, enguany a més d’una xaranga, també acompanyaran els participants durant tot el recorregut la batucada “Percussió Morella”.

El regidor de festes, Amadeu Bordàs, destaca que “degut a la peculiaritat de la data, este Carnestoltes és una festa que congrega a un gran nombre de veïns de Morella i de visitants que vénen fins a la nostra ciutat per a disfrutar d’esta jornada tan lúdica”. A més, l’edil morellà ha agraït la implicació de distintes associacions que ajuden en l’organització i participació de la festa.

Més informació: |