Les ofertes per a treballar al Ram superen totes les expectatives

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 15 de febrer de 2013 .
Etiquetes: ,

Les quatre ofertes per treballar en el nou Hotel Cardenal Ram de Morella han causat una gran expectació. En poc més de tres dies, l’oferta apareixia al migdia del dimecres, s’han recollit més de 20 currículums vitae en l’agència de col·locació de l’ajuntament de Morella. Més de vint propostes que cerquen els llocs de treball que s’ofereixen com a recepcionista, un d’ajudant de cuina i dos de cambrers de pis per a netejar les habitacions.

Des del consistori, s’assenyalava que després de la publicació de la informació “el goteig de presentació de documentació per estos llocs de treball ha estat constant, sobretot durant el matí del divendres”. Pràcticament totes les peticions han aplegat des dels Ports i, lògicament, el gruix es concentra en veïns de Morella. Però el fet de que la notícia ha aparegut en mitjans provincials, ha ajudat a que cridara gent d’altres municipis de fora de la comarca. Respecte a altres ofertes de treball que es plantegen des de la borsa d’ocupació del consistori, “la del Cardenal Ram està sent una de les destacades, de les que més interès està creant i encara queden dos setmanes per presentar currículums” apuntaven des de l’agència de col·locació.

La situació de crisi i l’atur estimulen la demanda per estos quatre llocs de treball que oferta el Ram per treballar en l’hostaleria. Quatre llocs de treball, als quals se sumaran vuit membres de la pròpia família, dels quals cinc es troben actualment en l’atur. “Volem tenir una plantilla fixa d’entre 10 a 12 persones, que es podria incrementar en èpoques fortes de turisme” especificava Pablo Ripollés de l’empresa Ripollés-Marín SL, adjudicatària de l’emblemàtic hotel. Encara queda temps per presentar-se i poder optar a treballar en el Cardenal Ram, que té previst reobrir el proper mes d’abril. Els interessats tenen fins al 28 de febrer per a presentar els seus currículum vitae en l’agència de col·locació de l’ajuntament de Morella.

Més informació: |