Carlos Gasulla ha fet el cartell de l’Aplec d’enguany

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 16 de febrer de 2013 . 1 comentari
Etiquetes:

El XXXVè Aplec dels Ports que es portarà a terme a Morella entre el 25 i el 28 de juliol ja té cartell oficial. Una obra del morellà Carlos Gasulla ha estat l’escollida per ser la imatge de la festa comarcal per excelència. Un cartell que gira al voltant del lema de l’Aplec d’enguany ‘Ací i ara’.

L’acte de presentació s’ha desenvolupat a les Sales Gòtiques de l’ajuntament de Morella. El president de la Comissió de l’Aplec, Andreu Serret, ha estat qui ha anunciat el guanyador d’entre les moltes propostes que van rebre en quant a participants. El de Carlos Gasulla va ser el que més recolzament va tenir entre els membres de l’organització del futur Aplec. L’autor ha explicat que va agafar com a referent la figura de la faixa morellana, aprofitant el comiat d’Al Tall i la mítica cançó del Tio Canya que fa menció a les faixes de Morella. Mentre que el dit que protagonitza la imatge marca el ‘Ací i ara’ del lema de la festa, així com el mecanisme d’un rellotge que marca el temps. Les lletres, per la seua banda tenen una caracterització pròpia dels tatuatges.

A més, ha fet un cartell participatiu perquè en la part de baix es poden veure dits alçats en una proposta que va fer el propi Gasulla per a que qui volguera formara part del seu cartell.

Es dóna la circumstància que Carlos Gasulla també va ser el guanyador de la imatge del darrer Aplec celebrat a Morella al 2005. Els finalistes han estat Miguel Ángel Troncho i Iván Rodríguez.

. Vídeo . Carlos Gasulla guanya el concurs de cartells de l’Aplec

Més informació:

1 comentari

  1. Un cartell impressionant! Felicitats, Carlos