Festival de futbol i de gols d’un Morella que ja és tercer de primera

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 17 de febrer de 2013 .

Festival del Morella FC a la Fàbrica de Giner. Espectacular partit dels morellans davant un fràgil Alcalá en una vesprada magnífica en quant al temps avant-sala del Carnestoltes morellà. La festa va ser la que va fer que el Morella canviés la data de l’encontre. L’inici va començar molt bé per als interessos morellans gràcies a una brillant jugada personal de Moles que va rematar amb una preciosa vaselina. Els locals van intentar controlar des del principi el partit i ho van aconseguir, davant un Alcalá que pràcticament no va crear perill. L’únic que no va acompanyar va ser l’àrbitre assenyalant alguns discutibles fores de joc al conjunt local. Als 33 minuts va arribar l’altre golàs de la vesprada, obra de Jordi que va controlar de forma magnífica la pilota i va empalmar un fort xut des de fora de l’àrea. Amb 2-0 i molta tranquil·litat s’aplegava al descans.

A la segona meitat, el Morella va arrodonir la golejada en el primer tram. En tan sol 10 minuts, van arribar tres gols seguits, als quals va ajudar el desajust defensiu de l’Alcalá. Marcarien Bonet, de nou Moles i Ibáñez. A falta de mitja hora, el partit estava sentenciat i solament va destacar que els visitants es van quedar amb dos menys per dues expulsions per doble targeta groga. No van haver-hi més coses remarcables, únicament que els morellans fins i tot hagueren pogut ampliar la golejada, però amb el 5-0 van baixar la intensitat amb un triomf assegurat. Un dels partits amb més calma que es recorden en els darrers temps, sobretot com a local en primera regional.

Amb la contundent victòria, el Morella es col·loca tercer i mira per amunt. El proper partit serà davant el Catí, segon classificat, i el Morella amb una victòria podria ficar-se segon de la lliga.
 Després del triomf, la permanència es dóna per assegurada, per lo que ara l’objectiu és sumar el màxim nombre de punts possibles i, perquè no, somiar en poder seguir pujant llocs a la classificació.

. Fotogaleria . Morella-Alcalà (16/02/2013)