Massalió cau per la mínima a Nonasp en un partit molt equilibrat (1-0)

comarquesnord.cat . Nonasp . diumenge, 17 de febrer de 2013 .
Etiquetes:

Massalió va començar la Copa en un vell conegut. I les coses no van anar del tot bé, tot i que els del Matarranya van donar bones sensacions i van tindre ocasions de perill clares, sobretot durant els últims minuts de partit. Va ser un partit igualat, amb molt de respecte a la zona mitja, i on la intensitat va créixer després del descans. Nonasp va tindre bones ocasions de perill, i Llagostera va fer un gol molt bonic en la millor jugada que van trenar els de casa (1-0). Va ser un partit que ja es va viure a les acaballes de la primera fase, i on el Massalió, degut a la recuperació d’alguns jugadors lesionats, va mostrar bons símptomes de millora. Amb el gol del Nonasp al quart hora de la segona part, el Massalió va perdre la por. I d’aquí van arribar les ocasions més perilloses dels visitants. El Nonasp intentava perdre temps, i en els instants finals inclús demanava la fi del partit perquè la pressió dels de Moisés Royo era insofrible. Al final, derrota per la mínima per als del Matarranya.

Segons va apuntar Moisés Royo, entrenador del Massalió, “va ser un partit molt igualat. A la primera part van dominar, sense tindre moltes ocasions. Ells van fer un gol molt majo. Natres vam pressionar molt a la segona part, però la falta d’encert no ens va permetre fer algun gol”. Royo va concretar que “vam canviar una mica el sistema de joc perquè som dos equips que ens coneixem molt”. El gol no va afectar el Massalió. “Al contrari. Això ens va demostrar que podíem. Els últims 15 minuts pressionàvem molt, i ells estaven demanant l’hora perquè en qualsevol moment haguera pogut arribar el gol”. L’entrenador de Massalió va afegir que “hem recuperat jugadors, i això es nota. Només ens falta un jugador, i tot i que hi ha algú que no està físicament bé, crec que si van agarrant forma física podrem fer alguna cosa”. A banda, Royo va explicar que “el xip ha canviat. Això és una altra cosa. Comences amb una altra il·lusió. I al camp diumenge ja es va veure una cosa diferent”.

Amb la derrota, el Massalió es queda a la zona baixa del grup de Copa, empatat a 0 punts amb Castellseràs i Pena-roja. La pròxima jornada tindrem un derbi inèdit a nivell oficial fins ara. Viurem un apassionant Massalió – Pena-roja, un partit que obliga els dos equips a anar a guanyar.

Més informació: