El Pena-roja perd en el debut de Copa (1-3) fent un bon partit però fallant en l’últim detall

comarquesnord.cat . Pena-roja . diumenge, 17 de febrer de 2013 .
Etiquetes:

Pena-roja va començar la Copa amb una derrota. Va caure a casa (1-3) contra l’Escatró, un equip de nova creació i que era favorit en la prèvia del partit. El Pena-roja va fer un bon partit, va jugar bé, i va conduir unes contres molt perilloses. Però els últims detalls van ser clau a l’hora de tancar el marcador. Escatró va fer les tres que va tindre, i el Pena-roja només en va fer una. Les decisions arbitrals no van ajudar gaire els locals. El primer gol dels visitants va arribar de falta de saque de banda i el tercer en fora de joc de tres metres. Per contra, l’àrbitre va invalidar un gol del Pena-roja legal. A més, Rubén i Borrás van tindre clares ocasions per a posar el marcador a favor. Però qui perdona, al final la paga. I així va ser. El gol del Pena-roja, obra del recuperat Iván, que portava un mes de baixa per lesió. La pròxima jornada, Pena-roja viatjarà a Massalió per a viure un nou derbi.

Segons va apuntar el primer entrenador del Pena-roja, José de Laris, “natres vam tindre sis ocasions clares de gol, només en vam fer una, i quan perdones ho acabes pagant”. Laris va afegir que “no vam tindre molta pressió perquè veníem de fer partits molt dolents. L’equip va començar perdent, però es va reposar molt bé. Vam fer gol a la primera part, ens van anul·lar un gol mal anul·lat. I a la segona part vam anar pel partit i es va veure, amb tres ocasions clares i seguides per a fer el (2-1) que hagués canviat completament el partit”. Escatró, per contra, va fer el seu. “L’equip tampoc es va desfer”, encara que no va arribar el merescut empat. Laris va insistir que “si l’equip es posa per davant al marcador, el partit hagués canviat molt perquè vam estar molt bé i ells físicament eren molt justos. Crec que la confiança l’haguérem tingut amb este segon gol”. Pena-roja ha impugnat el partit perquè Escatró va posar a l’onze inicial dos jugadors que havien de complir partit de sanció.

Amb esta derrota, el Pena-roja comença la Copa com a cuer, encara que la decisió de la Federació Aragonesa de Futbol es pronunciarà sobre la denúncia local. De cara a la pròxima jornada, el Pena-roja viatjarà al camp del Massalió, on es viurà un derbi entre equips del Matarranya que ja es va viure esta pretemporada.

Més informació: