La cuina del territori s’obre enfora amb el ‘Matarranya a la Cassola’

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dilluns, 18 de febrer de 2013 .
Etiquetes: , ,

Aquest dimarts, 19 de febrer, la Comarca del Matarranya organitza al saló de l’hotel ‘La Font del Miro’ de Vall-de-roures un taller de cuina tradicional del territori dirigit a cuiners de la comarca i de Saragossa, Barcelona i Bilbao, emmarcat en el projecte global ‘El Matarranya a la cassola’. Este taller, que s’emetrà en directe via streaming i internet per la pàgina web www.matarranyaturismo.es, es podrà ser seguit per totes les persones que ho vulguen des de casa.

Durant el taller es cuinarà un menú amb productes i receptes típiques del Matarranya, que serà preparat per diverses dones de la comarca. Els restauradors del territori i els vinguts de les tres ciutats podran conèixer estes receptes, plantejar dubtes i fer també les seues aportacions. Els objectius del taller són se centren en que els cuiners coneguen el Matarranya pel que fa a paisatge i costums i a les persones que produeixen els aliments del territori, ja que seran ells els ambaixadors del Matarranya als seus restaurants.

Este taller també busca crear sinergies entre productors, entre els cuiners de les tres ciutats (Bilbao, Barcelona i Saragossa) i entre els propietaris dels restaurants. A més, es vol que s’estableixin les bases per a definir les accions destinades a la distribució de productes de les tres ciutats. Per això s’ha previst una jornada de dia i mig de durada (dies 19 i 20 de febrer), on es mostrarà la riquesa dels productes del Matarranya, els seus paisatges, la gent i la gastronomia, a través d’un recorregut involucrant als productors del territori.

Més informació: | |