Victòria del Valderrobres i derrota del Cretense en una jornada inaugural de molts gols

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . dilluns, 18 de febrer de 2013 .
Etiquetes: ,

El 17 de febrer va tornar el futbol regional. I de quina manera. La Lliga d’Ascens va vindre carregada d’emoció i de gols. 23 gols en quatre partits, una mitja de casi 6 gols per partit. I és que la lliga serà curta i els equips saben que s’ha de punxar el mínim possible si la pròxima temporada volen jugar a Regional Preferent. Entre els equips del Matarranya, una de calç i una altra d’arena. La nota negativa la va donar el Cretense, que va perdre per la mínima al sempre complicat camp del Teruel B (3-2). Els locals van obrir distàncies a la primera part (2-0) i el partit es donava per matat al minut 67. Però el Cretense es va créixer a partir d’aquí. Javi Susaneta va reduir distàncies al minut 70. I Manero va fer el segon al minut 78. Una ocasió invalidada a les acaballes del partit (en fora de joc inexistent) hagués pogut reflectir un altre resultat.

La nota amable de l’ascens la va portar el Valderrobres. Sant Roc albergava el millor partit de la jornada, ja que a la capital del Matarranya s’enfrontaven els líders del grup 4-1 i 4-2. Albalate va sucar primer. Però Valderrobres va contrarestar de penal a les acaballes de la primera part, obra de Borja. A la segona part, els locals van portar la iniciativa, i va rebre la seua recompensa al minut 60, gràcies a un gol de Felipe. Albalate no es va arrugar, i va fer l’empat. Però Dani va posar novament el Valderrobres davant (3-2) al minut 75, després de que la pilota la rematés Roberto al travesser. La resta de partits ens deixa un Azuara (5-2) Calanda i un Lécera (4-2) Chiprana. Van guanyar tots els equips de casa, però els vuit equips de l’ascens van fer gol. Molta emoció en els quatre partits i una lliga d’ascens que es preveu molt més igualada que la de la passada campanya.