Comarquesnord.cat bat tots els seus rècords el dilluns després del Carnestoltes

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 19 de febrer de 2013 .
Etiquetes:

El Carnestoltes de Morella li ha portat a comarquesnord.cat el millor dia de la seua història en quant a visites. El diari digital líder del nord de Castelló, amb les fotogaleries, els vídeos, les fotonotícies i les informacions relatives a la festa de les disfresses ha rondat les 13.000 pàgines vistes. D’aquesta manera, el Carnestoltes ha superat els rècords anteriors assolits durant el Sexenni, l’Anunci, les darreres eleccions locals, els bous de Sant Roc de 2010, o la gran nevada del 2010, dies que havien estat clau per a la vida del digital.

Aquestes dades evidencien el continu creixement de comarquesnord.cat. Aquest dilluns, les vora 13.000 pàgines vistes han estat fetes per vora 1.500 usuaris únics, és a dir, ordinadors diferents des dels que s’ha accedit als continguts. A més, vora un terç han sigut de nous lectors.

El major nombre de visites s’ha produït des de la província de Castelló, però també s’han registrat nombroses entrades des de València, Barcelona, Madrid o Terol.

En quant a països, lectors del Regne Unit, d’Italia, dels Estats Units, de Brasil, de Perú, d’Egipte o de França han vist el Carnestoltes morellà.

A més, l’ús de les xarxes socials també ha estat clau per a aquest rècord. Vora 800 d’aquestes visites han vingut directament des de Facebook i s’ha produït un espectacular augment de les consultes des de dispositius mòbils, tant des de telèfons com de tauletes, entre les que destaca l’Ipad.

Comarquesnord.cat, a més, ha estrenat aquest dilluns una nova manera de fer els “especials”, amb una maquetació més amena, més visual i més intuïtiva que fins ara i que es farà servir per a tots aquells esdeveniments que ho requerisquen.

. Morir d’exit

Aquest allau inesperat de visites, ha portat que comarquesnord.cat tingués problemes puntuals d’accés i, al larg del dia, els lectors han pogut comprovar com es superava el límit d’accessos al servidor i havien d’esperar uns minuts per tal de tornar a accedir.

Des de comarquesnord.cat es preguen disculpes pels problemes ocasionats i es treballarà per a que, en properes ocasions, no es repetisquen els problemes

Més informació: