L’Escola Infantil reinicia la seua activitat

comarquesnord.cat . Morella . 19 de febrer de 2013 .
Etiquetes:

L’Escola Infantil ha reiniciat la seua activitat, després de concloure les obres de millora de les instal·lacions i d’ampliació dels serveis existents. Les actuacions es van desenvolupar durant dos dies lectius, en els que es va haver de tancar el centre educatiu. Esta setmana s’ha représ l’activitat per als menuts d’un a tres anys.

Les obres han consistit a ampliar l’espai de l’aula principal, unint la zona dels serveis amb esta sala, en ubicar una bancada i mobles de cuina per a endreçar als xicotets en l’espai principal o en redistribuir les entrades i altres aules, per a evitar que es moleste als alumnes. A més, s’han millorat les instal·lacions del bany i el seu manteniment, amb un canvi en les dutxes o els termos.

La regidora d’educació, Palmira Mestre, afirma que “estes obres eren necessàries per a millorar, més si cal, el servei que es presta des de l’Escola Infantil”. La regidora explica que “en l’actualitat tenim 34 alumnes inscrits i, per sort, l’alta natalitat que hi ha hagut en Morella en l’últim any, fa preveure que en els pròxims cursos incrementarà este número”. Per això, assenyala que “hem de millorar les instal·lacions i continuar garantint un servei molt professionalitzat i gratuït, que ajuda als menuts a aprendre i divertir-se i als seus pares, a poder conciliar millor la seua vida laboral”.

Cal recordar que el servei de l’Escola Municipal Infantil és gratuït i, que significa el primer contacte dels xiquets de Morella amb l’àmbit educatiu. En l’atenció d’estos menuts d’entre un i tres anys treballen tres professors diàriament, garantint la màxima atenció dels menors que acudixen al centre.

Més informació: