La ITV s’instal·la a Morella del 20 al 22 de març

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 20 de febrer de 2013 .
Etiquetes:

Una unitat mòbil d’inspecció tècnica de vehicles vindrà a Morella entre els dies 20 i 22 de març. Com en la tardor, l’equip de la ITV torna ubicar-se als exteriors de l’Espai Firal de Morella. Aquells interessats en aprofitar l’ocasió i passar la ITV ací han de demanar dia i hora a l’Ajuntament de la ciutat.

Les taxes s’hauran de pagar a través de l’entitat Ruralcaixa o amb targeta de crèdit en el mateix lloc on es realitzarà la inspecció al vehicle. Durant l’any, la comarca dels Ports no disposa d’unitat fixa d’ITV. Però cada mig any s’apropa una unitat mòbil que dóna la possibilitat de passar la revisió als nostres vehicles sense haver de desplaçar-nos tants quilòmetres.

El funcionament d’estes unitats mòbils és igual que el de les fixes. Segueix la mateixa línia, amb les mateixes comprovacions. Per tal d’aconseguir una revisió favorable s’han de tenir en compte elements molt importants dels nostres vehicles. Els frens, els pneumàtics i els llums han d’estar en correcte funcionament. En cas que no s’aconseguisca el vist i plau, els conductors hauran de seguir una sèrie de pautes. El primer pas serà l’anada al taller. Passar la Inspecció Tècnica de Vehicles, a banda de ser obligatori, també és molt important per garantir la seguretat a la carretera i estalviar accidents que es poden evitar.

Tots aquells conductors de la zona que vulguen passar la inspecció a Morella s’han d’apuntar a l’Ajuntament. Recorden, els dies de la revisió són el 20, 21 i 22 de març. El lloc, l’exterior de l’Espai Firal.

Més informació: