Morella amplia la seua oferta formativa per als primers mesos de l’any

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 20 de febrer de 2013 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Morella continua amb la seua aposta per la formació i l’organització i col·laboració amb altres entitats per a ampliar les possibilitats formatives dels veïns. Per a estos primers mesos de l’any, l’oferta la formen el catàleg de cursos de l’Aula Mentor, que inclou més de cent diferents, informàtica, amb Excel, Internet Bàsic i Xarxes Socials, mecanografia, estratègies turístiques per al desenvolupament local, taller del vidre i monitor infantil.

La regidora de formació, Palmira Mestre, afirma que “hem de continuar potenciant la formació, perquè en estos moments de dificultat, és fonamental estar millor preparat”. A més, afig que “des de l’Ajuntament de Morella és una prioritat continuar impulsant cursos de formació i iniciatives que puguen impulsar iniciatives econòmiques”.

Els blocs de cursos que s’oferixen a través de l’Aula Mentor són Iniciació a la Informàtica, Xarxes i Equips Informàtics, Disseny i Autoedició, Instal·lacions, Internet, Ofimàtica, Programació, Disseny Web, Mitjans Audiovisuals, Salut i Educació, Cursos de Caràcter Professional, Emprenedors, Energia, Desenvolupament Professional i Ecologia. Dins de cada una d’estes branques l’oferta de cursos és més àmplia. Els alumnes poden realitzar-los des de les seues vivendes i, també, acudir a l’aula equipada en l’edifici de CISE.

Els cursos d’informàtica tenen un preu de 25 euros i el termini d’inscripció conclourà el dia 1 de març. Estos s’impartiran en l’aula de formació de CISE i començaran la primera setmana del pròxim mes. El curs de mecanografia es desenvoluparà entre els mesos de febrer i març, tindrà un cost de 65 euros i una duració de 20 hores. El taller del vidre pretén introduir els participants en el món de la joieria, despertar la creativitat i aconseguir crear peces comercials. El preu serà de 35 euros. El dia 13 de març tindrà lloc una jornada d’estratègies turístiques per al desenvolupament local, gratuïta, organitzada pel Centre de Turisme. Finalment, l’IVAJ organitza un Curs de Monitor de Temps Lliure Infantil i Juvenil, que tindrà lloc els dissabte a Peníscola.

Més informació: |