Primera confirmació oficial del possible final de la SAMU de Vilafranca

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 21 de febrer de 2013 .
Etiquetes: ,

La reunió que mantenia l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, amb la Secretària Autonòmica d’Autonomia i Dependència, Manuela García, es va convertir en el primer anunci oficial de les intencions de la Generalitat Valenciana d’eliminar el servei de la SAMU a Vilafranca.

Entre els punts que es van tractar van estar el de la reclamació de Morella per tenir un servei SAMU 24 hores i les darreres notícies sobre la possible eliminació del servei parcial amb el que compta Vilafranca. Ripollés afirmaria després de la trobada que “la mateixa Secretària Autonòmica va confirmar que se va a traure la SAMU de Vilafranca”. El propi primer edil trauria el tema. “Li vaig comentar la preocupació dels nostres pobles en matèria sanitària, tot i que no es competència de la seua àrea, però va corroborar que està previst que puga desaparèixer este servei tal com li van informar a la Secretària Autonòmica des de la Conselleria de Sanitat”.

Manuela García mostraria la seua solidaritat “però no depèn d’ella” explicava Ripollés que va mostrar la “solidaritat de Morella amb Vilafranca, som poca gent però ens mereixem uns serveis sanitaris dignes”.

Més informació: |