Entrem en el cap de setmana més dur de l’hivern amb clares opcions de neu esta matinada

comarquesnord.cat . Els Ports . divendres, 22 de febrer de 2013 .
Etiquetes: ,

Este dijous els termòmetres deixaven a Morella una màxima de 12 graus i una mínima esta matinada de 4 graus amb 3 litres per metre quadrat de precipitació.

A Vilafranca la màxima es situava en 11,5 graus. La mínima de dijous a divendres ha estat de 2,5 graus amb una precipitació acumulada de 3,3 litres.

Mentre que a Cinctorres màxima de 13 graus i mínima de 4,5 graus amb 5 litres per metre quadrat de precipitacions.

. La previsió

Per al dissabte, esta matinada i a primeres hores del dia, cel nuvolat, amb precipitacions dèbils en forma de neu en cotes superiors als 700 metres, tendint a cels poc nuvolats al llarg del matí.
Les temperatures màximes en moderat a notable descens i mínimes en moderat descens. Els vents de component oest fluixos tendint a component nord per la vesprada i ratxes del nordoest que poden aplegar als 80 quilòmetres per hora. Alerta groga per nevades i vent.

Tot en un cap de setmana que serà dels més freds dels que portem d’hivern. El diumenge serà similar. En principi sense precipitacions, però amb temperatures que seguiran molt baixes i s’incrementarà la força del vent. La propera setmana s’espera també amb temperatures baixes, menys vent i inestabilitat amb possibilitat de noves nevades.

. Enllaç . El temps a Morella
. Enllaç . El temps a Vilafranca

Més informació: |