Morella impulsa un projecte de Recollida d’Aliments per a les famílies més necessitades

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 22 de febrer de 2013 .
Etiquetes:

L’Ajuntament de Morella posa en marxa un projecte de Recollida d’Aliments per a ajudar les famílies més necessitades. Des del consistori s’ha remés una carta als establiments del municipi perquè s’adherisquen a esta iniciativa. Una vegada al mes, serà la Creu Roja la que realitzarà la recollida d’aliments i les destinarà als casos recollits per la treballadora social.

La regidora de benestar social, Malú Blasco, afirma que “cal fer tot el que es puga per a ajudar a les persones que més ho necessiten, perquè en esta crisi hi ha famílies que ho estan passant molt mal”. Respecte al nou projecte que impulsarà el consistori morellà explica que “gràcies a la implicació d’Asetmico i de la Creu Roja podem realitzar esta recollida d’aliments que pretén ser un servei de gran ajuda per als més necessitats de la localitat”.

A més, afegeix que “amb serveis com éste es tornarà a constatar la solidaritat de tota una localitat, que es bolca en qualsevol iniciativa puntual que es realitza des dels serveis socials de l’Ajuntament, el Consell de Solidaritat o distintes ONG, obtenint-se resultats molt satisfactoris”. Per a Blasco, “esta col·laboració en iniciatives com altres recollides d’aliments, de roba o qüestions com el Sexenni Solidari, que sempre han complit els objectius marcats pels organitzadors, diu molt de l’esperit solidari dels morellans i morellanes”.

La regidora també fa una crida perquè s’adherisquen a esta recollida d’aliments el nombre més gran de comerços i el servei estarà coordinat per la treballadora social del consistori morellano.. Éste és un projecte nou que no se sol realitzar en l’àmbit municipal. De vegades, si que es realitza una determinada campanya, però no una recollida constant de productes per a les famílies de la pròpia localitat, com es pretén en este cas.

Més informació: