El Cinctorrà descansa i mentre el Xert es posa a només 1 punt

comarquesnord.cat . Cinctorres . diumenge, 24 de febrer de 2013 .
Etiquetes:

El Grup 1 de la 2ª Regional en aquesta temporada 2012-2013 està integrat per un total de 15 equips, havent de descansar un d’ells a cadascuna de les jornades. En la 22, disputada aquest cap de setmana li corresponia el torn al C.E.Cinctorrà, que és líder de la lliga amb 50 punts. El seu màxim perseguidor, el Xert, aconseguia derrotar per 2-0 al Tírig al seu ‘Camp de les Forques’ i s’ha posat amb 49 punts, a només un de l’equip que dirigeix Dani Blanch. Per la seua banda el Benassal, tercer classificat, amb la seua derrota per 2-1 a Vilafranca es queda amb 44 punts.

La recta final de la competició presenta novament un interessant duel entre el Cinctorrà i el Xert per la primera posició. A més, encara s’han d’enfrontar en aquesta segona volta. El partit tindrà lloc a la localitat del Baix Maestrat, el 14 d’Abril.

El proper cap de setmana, el C.E. Cinctorrà torna a la competició després d’aquesta jornada de descans i rebrà la visita de l’Alcalà ‘B’ ( catorzè classificat ) al Camp del Pla de Mig Ull.

Un C.E. Cinctorrà que ha afrontat els darrers partits amb moltes baixes per lesió i que espera poder recuperar jugadors per al tram decisiu de la temporada i lluitar en òptimes condicions per pujar a la 1ª Regional.

Més informació: